Един от традиционните турнири в снукъра - Шанхай Мастърс може

...
Един от традиционните турнири в снукъра - Шанхай Мастърс може
Коментари Харесай

Планират сериозна промяна за Шанхай Мастърс

Един от обичайните шампионати в снукъра - Шанхай Мастърс може да претърпи сериозна смяна, написа в формалния си уебсайт World Snooker.

Световната асоциация разгласи, че договаря с два разнообразни спонсора за ранкинг шампионата в Китай, който ще се организира сред 18 и 24 септември.

И конкуренцията ще е или Шанхай Мастърс, или World Open, като ще бъде във формат от 128 играчи, в който всеки ще може да играе против всеки, без защита за експертите в топ 16 на международната класация.

Квалификационният кръг за въпросният шампионат ще се организира сред 6 и 9 август в зала " Гилд " в Престън. Това значи, че по този начин познатият от 2007 година насам Шанхай Мастърс може към този момент да не съществува и ще бъде сменен от действително ново събитие, което просто ще носи същото име.

Миналата година, да вземем за пример, се организираха четири квалификационни кръга, с цел да бъдат излъчени 32-мата състезатели, които се включват в 1 кръг от главната скица, като имаше и спомагателен кръг за играчите с " уайлд кард ".

Големите звезди почваха напряко от главната скица - 1/16-финали, само че в този момент към този момент това няма да е по този начин.

Шанхай Мастърс е вторият ранкинг шампионат в историята, който се организира на територията на Китай от 2007 година насам, като преди него страната е провела само Откритото състезание (China Open), станало част от ранкинг системата през 1999 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР