Един от сюжетите тази година, които ни накараха да притаим

...
Един от сюжетите тази година, които ни накараха да притаим
Коментари Харесай

Страхотни новини за Сашка Васева! Кога я изписват?

Един от сюжетите тази година, които ни накараха да притаим мирис, беше здравословното положение на певицата Сашка Васева. Жена, която сме привикнали да виждаме усмихната и мощна, се оказа в тежка обстановка. 

Тумор застрашаваше освен зрението, само че и живота ѝ. Сашка Васева претърпя две интервенции и посрещна Коледа в болница в Германия. В „ Тази неделя “ брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев описа, че за тяхното семейство коледното знамение се е случило. 

„ Животът ѝ висеше на тънка копринена нишка, само че в този момент се прескочи това затруднение и положението ѝ се усъвършенства. В движение е, храни се независимо - нещо, което в първите дни след интервенцията беше невероятно. А по какъв начин съм аз? Човек в такива моменти не се замисля и не може да каже, че са били сложни дните, тъй като се активизира и мисълта му е единствено там. Има реакция на организма, която може би е защитна и не усеща сега всичката си мощ, която се пробва да даде. Не усеща умори и задръжки “, уточни той. 

По думите му цялото семейство е в Германия и я поддържа. Предстои преди Нова година да бъде изписана. Не са чествали Коледа, само че са били дружно в празничните дни. 

„ Ще чакаме идната Коледа друго знамение и тя да е изцяло здрава. Поне няколко месеца ще бъде лекувана, ще бъде подложена на рехабилитация, с цел да може да бъде нормализирана “, съобщи Бакърджиев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР