Един от силните ни ММА бойци и многократен шампион Александър

...
Един от силните ни ММА бойци и многократен шампион Александър
Коментари Харесай

Български ММА шампион и черен колан по карате дебютира на арената на SENSHI

Един от мощните ни ММА бойци и нееднократен първенец Александър Евстатиев ще направи своя дебют на професионалната сцена на SENSHI . На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна черният ни колан по карате ще се изправи против международния първенец по киокушин от Казахстан Андрей Котов. Сблъсъкът сред двамата ще е в категория до 75 кг по разпоредбите на Професионалната лига на Световния киокушин съюз.
 SENSHI 4 изправя младия ни муай тай гений Али Юзеир против националния първенец на Казахстан в киокушин дуел
SENSHI 4 изправя младия ни муай тай гений Али Юзеир против националния първенец на Казахстан в киокушин дуел

Сблъсъкът сред двамата ще бъде на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна

Евстатиев е възпитник на варненския клуб " Десант ". Той тренира бойни спортове от 20 години, а изкуството, в което самият той се усеща най-силен, е карате киокушин. 31-годишният ни войник има зад тила си повече от 80 аматьорски срещи по киокушин, взел участие е в на надпревари по устав на муай тай, граплинг и има постоянен актив от достижения на ММА сцената. През 2012 година взима присъединяване в първото международно състезание за дилетанти по ММА в Санкт Петербург, проведено от М-1. На професионалния ММА кръг има седем срещи, четири от които приключват с победа за него.

Опонентът на Евстатиев - 25-годишният Андрей Котов, е международен и народен първенец по киокушин на Казахстан за 2018 година През предходната година сграбчва орден и от влиятелното интернационално Азиатско състезание. На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна той ще се качи на арената на SENSHI за повторно.

През юли на специфичното издание SENSHI Cup Котов се би против беларусин. В заключителния рунд казахстанецът получи няколко доста съществени аркади по лицето си, поради които той не можа да продължи в спомагателния рунд и отстъпи пред противника си. Сега Котов ще би трябвало да премине през майсторството на българина, с цел да грабне купа от зрелищната церемония.

За повече информация по отношение на идните конфликти на SENSHI на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта, следете фейсбук страницата https://www.facebook.com/senshigala/, както и профила на SENSHI в Instagram - https://www.instagram.com/senshi.gala/

Билетите за зрелищната церемония към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР