Един от шефовете на „Франс футбол“ опита да раздели Лео

...
Един от шефовете на „Франс футбол“ опита да раздели Лео
Коментари Харесай

Франс Футбол вбеси Меси, опита да го раздели с жена му

Един от шефовете на „ Франс футбол “ опита да раздели Лео Меси и тримата му сина с майка им Антонела Ракусо за фотография при връчването на седмата Златна топка на аржентинеца.

Бълхата обаче сподели и своята твърда и неотстъпчива страна и за момент не разреши жена му да бъде отстранена от фотография на фамилията. Видеото на спречкването провокира доста мнения в мрежите, множеството от тях показват почитание към дейностите на Лео.

Съпругата на легендата, с която са дружно от ученическите години, беше помолена да се отдалечи настрана, до момента в който мъжката част от фамилията театралничи за фотоси на аления килим.

Меси бе на церемония вечерята с Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро. С децата, облечени в безусловно същия костюм като татко си, фамилията си проправи път дружно по аления килим и театралничи за международните медии.

Всичко вървеше обикновено, до момента в който не вбесиха Меси с подканване Антонела да се отдръпне настрана. Тя драговолно послуша един от шефовете на „ Франс футбол “ - очевидно уредниците желаеха да снимат единствено Меси с децата. Лео, обаче, на мига схвана какво става и мигновено й сподели да се върне, с цел да се снимат дружно.

Антонела не обърна огромно внимание на случилото се, по-късно тя бе видяна да държи в ръце " Златната топка " в компанията на приятелките и съпругите на съотборници на Меси като Анхел ди Мария, Ендер Ерера, Серхио Рико и Леандро Паредес.

Един от потребителите написа: „ Никога не се закачай с дамата на краля “. Друг сподели: „ Тя го поддържаше, когато той нямаше нищо и той се погрижи тя да е там, когато той има всичко. Напълно го разбирам!”. Трети добави: „ Меси в действителност доста обича жена си. Уважавам това.”
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР