Един от привлечените като обвиняем за камиона ковчег е напуснал

...
Един от привлечените като обвиняем за камиона ковчег е напуснал
Коментари Харесай

Един от обвиняемите за камиона ковчег е напуснал България

Един от привлечените като обвинен за камиона ковчег е напуснал България. Това съобщи на брифинг представителят на Софийска градска прокуратура Христо Кръстев.

“Спрямо него също е постановено задържане за 72 часа. Издадена е европейска заповед за арест. Той не е осъждан ”, добави Кръстев.  

Има привлечени към наказателна отговорност 6-ма индивида за опредени закононарушения, само че следствието е динамично. Образувано е досъдебно произвеждане по причиняване на гибел по несъобразителност на повече от едно лице, а точно 18, добави той.

“Първият притеглен като обвинен е с букви В.К., който е уредник на незаконна група. Той е управлявал тази група от януари 2022 година до 17 март 2023 година Той е неведнъж осъждан, а неговата незаконна активност датира от 1997 година до 2023 година Има и наложено отнемане от независимост за каналджийство, което той е изтърпял. Вторият притеглен е с букви П.Я. Той е осъждан за обири, само че е оправдан все още. Третият е с букви Т.Т. Той е осъждан за ръководство на МПС след приложимост на алкохол и за обири ”, изясни Кръстев.

Петият участник е притеглен и за каналджийство за съответните 52-ма индивида. Инициалите му са Х.Д. Той е управлявал МПС без съответното удостоверение. Наложена му е санкция от 1000 лева Шестият участник е управлявал камиона, той е с букви А.А. Той е осъждан за обири. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР