Един от помощник-треньорите на Ботев (Пловдив) Тимур Дагуев напусна куба.

...
Един от помощник-треньорите на Ботев (Пловдив) Тимур Дагуев напусна куба.
Коментари Харесай

Помощник на Валентич си тръгна от Ботев с емоционални думи

Един от помощник-треньорите на Ботев (Пловдив) Тимур Дагуев напусна куба. Специалистът употребява формалния уебсайт на " канарчетата ", с цел да се сбогува прочувствено с пловдивчани:

" Днес е последният ми ден в клуба. Понякога животът е подобен, би трябвало да се одобри и да се работи за бъдещето. Мисля, че свършихме чудесна работа дружно през последните 8-9 месеца. С толкоз доста нови играчи за толкоз къс интервал. Когато погледна обратно, наподобява невероятно. "

" Пожелавам всичко най-хубаво на всички хора в клуба. Ние сме едно огромно ботевистко семейство. С толкоз доста положителни хора към мен през целия този интервал. "
 Ботев (Пловдив) подаде тъжба против съдийството на мача с ЦСКА
Ботев (Пловдив) подаде тъжба против съдийството на мача с ЦСКА

Двубоят бе белязан от редица противоречиви съдийски решения

" Честно казано, в никакъв случай през живота си не съм виждал толкоз доста подправена информация във вестници за един клуб. Момчета, би трябвало да спрете. Да уважаваш специалността си. Журналистическата специалност. Глупости за Даниел, нелепости за Стефан Стоянов, нелепости за Антон, нелепости за спор сред Тоше и Вали и доста други неща. Повярвайте ми, тук сме семейство, никой не може да застане сред личния състав и играчите. Това е невероятно. От в този момент ще се развличам с клуба, също като вас, момчета. На трибуната или по малкия екран - ще ви поддържам от самото начало. "

" Много благодаря на нашите почитатели, вие сте невероятни. Подкрепете екипа и вярвайте в огромното бъдеще! Повярвайте ми, нашите момчета го заслужават. "

" И няколко думи към играчите ми. Момчета, в този момент сте могъщи, останете дружно и се бийте, можете да извършите история тази година, само че можете да го извършите единствено дружно! Последните ми думи са доста елементарни. Ще ми липсвате доста! "

" Вали, благодаря ти за всичко. Обичам те, братко! "

" Само Ботев. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР