Един от първите признаци на много пациенти с рак на

...
Един от първите признаци на много пациенти с рак на
Коментари Харесай

Дами, Ако Видите Това Тичайте При Лекаря! 20 Смъртоносни Симптоми На Рак, Които Повечето Жени Игнорират

Един от първите признаци на доста пациенти с рак на белия дроб се вижда по невъзможността да си поемат мирис.

2. ХРОНИЧНА КАШЛИЦА ИЛИ БОЛКИ В ГЪРДИТЕ

Няколко типа рак, в това число левкемия и израстък на белия дроб, може да провокират признаци, които имитират неприятна кашлица или бронхит. Някои пациентите с белодробен карцином споделят за болежка в гърдите, която се простира нагоре в рамото и надолу по ръката.

3. ЧЕСТА ТРЕСКА ИЛИ ИНФЕКЦИИ

Те могат да бъдат признаци на левкемия, рак на кръвта, които стартират в костния мозък. Левкемията провокира мозъкът да създава абнормни бели кръвни кафези, като провокира инфекции при опити на организмът да се отбрани.

4. ЗАТРУДНЕНО ПРЕГЛЪЩАНЕ

Затрудненото преглъщане най-често се асоциира с рак на гърлото, и от време на време е един от първите признаци на рак на белия дроб.

5. ПОДУТИ ЛИМФНИ ВЪЗЛИ ИЛИ БУЧКИ Пожарна охрана ШИЯТА ПОД МИШНИЦИТЕ ИЛИ СЛАБИНИТЕ

Увеличени лимфни възли демонстрират промени в лимфната система, която може да бъде симптом на рак.

6. ПРЕКОМЕРНО КРЪВОНАСЯДАНЕ ИЛИ КЪРВЕНЕ, КОЕТО НЕ СПИРА

Този признак нормално подсказва, че нещо ненормално случва с тромбоцитите и алените кръвни кафези, което може да е симптом на левкемия.

С течение на времето, левкемичните кафези изтласкат алените кръвни кафези и тромбоцитите, нарушават способността на кръвта да придвижва О2 и да се съсирва.

7. СЛАБОСТ И УМОРА

Генерализирана отмалялост и уязвимост е признак на толкоз доста разнообразни типове рак, които ще би трябвало да установите в композиция с други признаци. Но в случай че когато и да е се чувствате изтощени, без пояснение и няма смяна при от ден на ден сън, говорете с вашия доктор.

8. ПОДУВАНЕ НА КОРЕМА ИЛИ НАДДАВАНЕ НА ТЕГЛО

Жените, диагностицирани с рак на яйчниците споделят за необяснима коремно отичане, което се случва много ненадейно в продължение на дълъг интервал от време.

9. ЧУВСТВО НА ПОДУВАНЕ И ЗАТРУДНЕНИЯ ПРИ ХРАНЕНЕ

Това е още един намек за рак на яйчниците, дами споделят, че нямат вкус и не могат да ядат, даже когато не са се хранили от известно време.

10. ТАЗОВА ИЛИ БОЛКА В КОРЕМА

Болка и конвулсии в таза и корема могат да вървят ръка за ръка с отичане на корема, които постоянно алармира рак на яйчниците. Левкемията може също да аргументи коремна болежка вследствие на повишен далак.

11. РЕКТАЛНО КЪРВЕНЕ ИЛИ КРЪВ В ИЗПРАЖНЕНИЯТА

Това е общ резултат за диагностициране на рак на дебелото черво. Кръв в тоалетната паница е причина да се свържете с вашия доктор и да насрочите колоноскопия.

12. НЕОБЯСНИМА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Загуба на тегло е ранен симптом на рак на дебелото черво и други храносмилателни ракови заболявания; то също е симптом на рак, който се е популяризирал в черния дроб, засягащ апетита и способността на тялото да се освободи от боклуци.

13. РАЗСТРОЕН СТОМАХ ИЛИ БОЛКИ В КОРЕМА

Стомашни конвулсии или постоянно смутен корем могат да посочат рак на дебелото черво.

14. ЗАЧЕРВЯВАНЕ БОЛКИ ИЛИ ПОДУВАНЕ НА ГЪРДАТА

Тези признаци могат да демонстрират инфекциозен рак на гърдата. Обадете се на вашия доктор за всички необясними промени в гърдите ви.

15. ПРОМЕНИ В ЗЪРНАТА НА ГЪРДИТЕ

Една от най-честите промени, които дамите би трябвало за виждат, преди да бъдат диагностицирани с рак на гърдата са зърната, при които стартира да се появява зачервяване и превръщане във вътрешността, или встрани.

16. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКИ ИЛИ БОЛЕЗНЕНИ ПЕРИОДИ ИЛИ КЪРВЕНЕ МЕЖДУ ПЕРИОДИТЕ

Много дами оповестяват за това като признак на ендометриоза или рак на матката. Поискайте да ви създадат вагинален ултразвук, в случай че подозирате, че имате освен това от нормален тежък интервал.
etargetAllowOtherCheck=!0;
17. ПОДУВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Някои пациенти с рак на белия дроб споделят за подутина, отичане, или зачервяване на лицето. Малки туморни белодробни кафези постоянно блокират кръвоносните съдове в гръдния панер, предотвратяват свободния приток на кръв към главата и лицето.

18. ВЪЗПАЛЕНИЕ ИЛИ КОЖНА БУЧКА, КОЯТО НЕ съдебна експертиза ЛЕКУВА, СТАВА ТВЪРДА, ИЛИ КЪРВИ ЛЕСНО

Запознайте се с другите типове рак на кожата – меланом, базално-клетъчен карцином и плоскоклетъчен карцином – и да бъдете бдителни за инспекция на кожата по цялото тяло, за странни на тип израстъци или петна.

19. ПРОМЕНИ В НОКТИТЕ

Необясними промени в ноктите може да бъдат симптом на няколко типа рак. Кафява или черна линия или точки под нокътя може да показват рак на кожата, а новооткритото разширение на краищата на пръстите с формата на гвоздеи, закривяването надолу по върховете – може да бъде симптом на рак на белия дроб. Бледи или бели нокти от време на време може да бъдат симптом на рак на черния дроб.

20. БОЛКИ В ГЪРБА ИЛИ ДОЛНАТА ДЯСНА СТРАНА

Много от пациентите с рак споделят, че това е първият симптом на рак на черния дроб. Ракът на гърдата също постоянно се диагностицира посредством болежка в гърба, която може да възникне при израстък на гърдата притиска обратно гърдите, или когато ракът се популяризира в гръбначния дирек или ребрата.

източник: " За дамата "

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР