Един от новите в Ботев Враца – Стефан Велев, говори

...
Един от новите в Ботев Враца – Стефан Велев, говори
Коментари Харесай

Стефан Велев: Искам Ботев Враца да се бори за нещо по-значимо

Един от новите в Ботев Враца – Стефан Велев, приказва пред камерата на DIEMA SPORT минути преди отборът му да стартира първия си мач от сезона – против Локомотив София в „ Надежда “.

Полузащитникът се надява през този сезон Ботев Враца да не се бори за оцеляване, а за нещо по-стойностно.

„ Мисля, че почивката бе къса. Дойдох по-късно в тима, не бих споделил, че съм умрял, тъй като упражнявах. В това топло време не мисля, че ще има високо движение. Надявам се тимът тда покаже добра игра, това целим “.

„ Преминаването ми не беше планувано. Трябваше първо да остана в Черно море, само че всичко завърши. Ботев Враца прояви предпочитание да ме вземе след една контрола и одобрих предизвикването “.

„ За мен задачата не е да оцелея, а да създадем нещо по-значимо. А към този момент къде ще стигнем – ще забележим тази година. Казвал съм и преди, че в случай че имаш по-големи цели, неизбежно ще дойдат. Дано тази година е по-лесно. Доста тимове обаче демонстрират положителни игри “.

„ Отборният дух и футболистите ще са основни. Трябва може би повече пейка, както се споделя. Но се работи с наличното и с това ще преследваме резултати “.

„ Ами малко не знаем против какъв Локомотив се изправяме. Гледахме нашия тим, на терена ще се види. Със Стойчо Стоев работихме в Левски, само че се надявам да го победим. Предполагам, че брат ми ще стиска палци за Ботев Враца “, приключи с усмивка Велев, чийто брат е минал и през двата тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР