Един от най-значимите европейски колежи за мода, изкуство и дизайн

...
Един от най-значимите европейски колежи за мода, изкуство и дизайн
Коментари Харесай

Уникално събитие очаква пловдивчани в неделя

Един от най-значимите европейски колежи за мода, изкуство и дизайн идва в Пловдив, с цел да организира безвъзмездна презентация и креативен семинар с всички, които се интересуват от необятния свят на дизайна.

Със своите седем бази в Италия, две в Испания и две в Бразилия, както и с многообразните си просветителни стратегии на британски, италиански и испански език, IED /Istituto Europeo di Design/ е една от най-значимите просветителни институции в областта на модата, дизайна, образните изкуства и комуникации в Европа.  

IED ви дава опция да живеете в един от най-красивите градове в света като Рим, Милано, Комо, Барселона, Флоренция, Мадрид, Рио де Жанейро, Венеция, Сао Паоло или Каляри и да се занимавате с това, което обичате! Можете да се обучавате в бакалавърски и магистърски стратегии, мастър курсове, едногодишни специализации и летни курсове.

Сред най-атрактивните специалности са:

· Интериорен дизайн

· Моден дизайн

· Графичен дизайн

· Бижутериен дизайн

· Продуктов дизайн

· Автомобилен дизайн

· Маркетинг и реклама в модата

· ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт

· Анимация, Видео и Аудио дизайн

По време на образованието си студентите работят върху действителни планове на водещи бизнес организации, което доста улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно, близо 100 компании, измежду които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и други, вземат участие с разнообразни интензивности в академичната подготовка.

От 2016г. в IED сполучливо се ползва способ за понижаване на таксата за образование на база фамилни приходи за бакалвърски стратегии. Освен това, академията подтиква най-креативните претенденти със стипендии в размер на 50% до 100% от годишната такса, което прави института доста по-достъпен за българските кандидат-студенти.

Презентацията в Пловдив, която ще се организира на 17 февруари /неделя/ в хотел Тримонциум от 16:30 ч, ще показа колежа, неговите стратегии, опциите за стипендии и кариерно развиване.

За тези, които се интересуват от бакалавърски стратегии с изобретателна устременост, ще се организира и профилиран креативен семинар с преподавател Алесандро Бусени (Alessandro Busseni) – учител в магистърската стратегия на IED " Graphic Design “. Творческият семинар стартира 2 часа по-рано - в 14:30 ч. на 17 февруари в хотел " Рамада Тримонциум ".

Целта е участниците да се допрян до италианския метод на преподаване в една креативна среда, която ще ги предизвика да мислят изобретателно, да работят в групи и да показват самостоятелни хрумвания по тематики, свързани с дизайна.

Участието в презентацията и/или креативния семинар е изцяло гратис и е с предварителна регистрация, която можете да извършите ТУК до събота 16.02.2019 година

Побързайте и резервирайте присъединяване си! Местата са лимитирани!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР