Един от най-запомнящите се смартфони на 2020 година се връща

...
Един от най-запомнящите се смартфони на 2020 година се връща
Коментари Харесай

А1 започва предварителни поръчки за новото 5G издание на Samsung Galaxy Z Flip

Един от най-запомнящите се смарт телефони на 2020 година се връща на фокус с новата си 5G версия. е първият от серията Z, сплотяваща сгъваемите устройства на марката, който идва с опция за 5G поддръжка. Предварителните поръчки за модела към този момент започнаха в онлайн магазина на и ще продължат до 12.03.
Моделът скоро ще поддържа и 5G мрежата на А1, която сега има покритие в по-големите елементи на София, Пловдив, Варна, Видин, Бургас, Сливен, Хасково, Русе, Ямбол, Банкя и Банско. Телекомът ще предложи 5G във всички обитаеми места с над 10 000 поданици и главните курорти. По този метод потребителите на Z Flip 5G ще могат да разчитат на доста бързи скорости и ниско времезакъснение до момента в който са в придвижване.
 А1 понижава цените на смарт телефони, таблети и слушалки с до 50% в месеца на влюбените А1 понижава цените на смарт телефони, таблети и слушалки с до 50% в месеца на влюбените
Смарт устройство или аксесоар са подобаващ подарък за обичан човек през месеца на влюбените. Именно по тази причина от А1 афишират съществени намале...
резервира всичко, което направи този модел в действителност неповторим. Потребителският интерфейс е неповторим за Samsung, като е създаден особено за сгъваем смарт телефон. Това разрешава на приложенията на устройството да работят както когато устройството е отворено изцяло, по този начин и когато екранът му е сгънат. Популярен измежду феновете на сгъваемите устройства стана и многозадачният режим, с който екранът може да се раздели на 2 елементи, всяка от които да пресъздава друго приложение. 
Сред другите основни характерности на новия модел в портфолиото на са и мощният процесор Snapdragon 865+, както и солидната му вградена памет в размер от 256 GB. Камерата не е измежду акцентите на устройството, само че двойката 12-мегапикселови обективи са способни на в действителност положителни фотоси, даже и в условия на слаба осветеност. Любителите на селфитата пък ще се радват да чуят, че апаратът резервира и 10-мегапикселовата предна камера.
Голямата смяна идва точно във опцията за свързване с мрежите от пето потомство. ще се трансформира в следващото устройство на марката Samsung, което е съвместимо с мрежата на А1. Списъкът се добавя непрестанно, като потребителите могат да го наблюдават на.
Предварителната поръчка от онлайн магазина на А1 има и спомагателни преимущества във време на пандемия. Освен че икономисва разходка до магазин, устройството идва с безвъзмездна доставка до всяка точка на България. Поръчалите, в този момент ще го получат в комплект и с UV стерилизатор. Това е практична джаджа, подобаваща за стерилизация на смарт телефони, слушалки, очила и други компактни устройства.
 Дигиталната промяна и ICT бизнес решенията оказват помощ на А1 България да реализира растеж по всички съществени индикатори през 2020 Дигиталната промяна и ICT бизнес решенията оказват помощ на А1 България да реализира растеж по всички съществени индикатори през 2020
А1 България продължава да пораства и през финансовата 2020 година. Въпреки отрицателните последствия от пандемията от COVID-19, цифровата тр...
5G версията на Samsung Galaxy Z Flip идва и в разнообразни цветове от миналогодишните модели. Този път в онлайн магазина на А1 могат да бъдат открити бяла, сива или бронзова разцветка на устройството. Цените на новите Z Flip стартират от 86,99 лв. на месец, ако бъде поръчан с тарифен проект за 2 години. Ако предварителната поръчка със същия тарифен проект е платена в брой, цената става 1 899,98 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР