Един от най-великите мениджъри в историята на Манчестър Юнайтед -

...
Един от най-великите мениджъри в историята на Манчестър Юнайтед -
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън поема поста на Ед Уудуърд в Ман Юнайтед?

Един от най-великите мениджъри в историята на Манчестър Юнайтед - Сър Алекс Фъргюсън може да получи много по-сериозна роля в клуба, откакто стана ясно, че вицепрезидентът на клуба Ед Уудъурд е подал оставка, твърди „ Mirror “.

След отдръпването си от треньорската специалност през 2013 година, шотландецът изпълняваше ролята на дипломат на „ алените дяволи “, като също по този начин се водеше и шеф в клуба. Сега обаче това може да се промени и той да получи по-сериозни пълномощия.

Ед Уудуърд подаде оставка поради неуспеха при организацията на Европейската Суперлига, в която Манчестър Юнайтед трябваше да бъде един от основателите. След огромните митинги от почитателите, УЕФА и ФИФА, както и от локалните управляващи, „ алените дяволи “ взеха решение да се отдръпват от шампионата, а Уудъурд подаде оставка. Той обаче ще продължи да извършва ролята си до края на сезона.

На този стадий не е ясно тъкмо каква ще бъде новата роля на Сър Алекс Фъргюсън и дали непосредствено ще изземе функционалностите на Уудъурд. Вероятно тя ще бъде конкретизирана в допълнение. Още повече, че не е ясно дали притежателите от семейство Глейзър няма да решат да продадат клуба, каквито информации се появиха в последните дни.

Ed Woodward's resignation could spark changes behind the scenes at Man Utd
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР