Един от най-успешните треньори в света на футбола Висенте дел

...
Един от най-успешните треньори в света на футбола Висенте дел
Коментари Харесай

Дел Боске: Меси е най-великият, Неймар не е добър пример

Един от най-успешните треньори в света на футбола Висенте дел Боске дефинира Лионел Меси като най-хубавият за всички времена. 68-годишният експерт приказва за испанското радио Cadena SER, където засегна и други тематики от света на футбола.

По време на мениджърската си кариера Дел Боске завоюва всичко значимо с Реал Мадрид, а с националния тим на Испания победи на Световното през 2010 година и Европейското през 2012 година

„ За мен Меси е най-хубавият. Най-добрият за всички времена, само че това по никакъв метод не лишава от достиженията на Кристиано Роналдо. Миналата година някои се осмелиха да кажат, че е приключил за огромния футбол и няма значение за Реал, че си е тръгнал. Възможностите на Меси и Роналдо нямат граници ", съобщи Дел Боске.

„ Колкото до Неймар и Мбапе. Бразилецът прави доста неща, които не трябва. Той не е добър образец, само че е приказен състезател. Между него и Мбапе предпочитам Неймар, само че френският футболист има качествата да се трансформира в наследника на Меси и Роналдо. Същото мога да кажа и за Винисиус, макар че той има още път да извърви ", разяснява експертът.

За край Дел Боске призна, че няма желание да се връща към треньорската специалност и тя не му липсва. „ Не, никакъв късмет. Вече бях отпред на Реал Мадрид и испанския народен тим, а това са две от най-хубавите места, където можеш да работиш ", приключи Дел Боске. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР