Един от най-успешните родни джазмени у нас и в чужбина

...
Един от най-успешните родни джазмени у нас и в чужбина
Коментари Харесай

Джазменът Боби Вълчев покори нови върхове в Дубай: Свири на една сцена с Том Джоунс

Един от най-успешните родни джазмени у нас и в чужбина - Боби Вълчев, не стопира да покорява нови върхове. За него годината стартира извънредно мощно - точно на Йордановден се състоя концертът му с английската легенда Том Джоунс.

Гала вечерта се състоя в градината на емблематичния хотел Бурж Ал Араб. Менюто бе 4-степенно, квалифицирано от готвача Андреа Миглиачо, който е оценен от “Мишлен ”. Любопитен факт е, че цената на билетите, които се изкупили за ден, стартира от 4000 дирхама. Боби Вълчев бе един от двамата подгряващи реализатори на звездата и извърши джаз класики от 60-те до през днешния ден в границите на съвсем час.

След Боби Вълчев, Том Джоунс се развихри на сцената над час и половина.

Нашият реализатор е огромен почитател на Том Джоунс и приема събитието като сбъдната фантазия. Най-ценното за него е, че с изключение на да подгрява концерта, е съумял да си поговори със звездата, с която си разменили благодарности и похвали.

Боби Вълчев е един от най-известните родни джазмени. Певец, пианист, тромпетист, композитор и преподавател. Вече над 11 години той живее, твори и преподава джаз в Дубай. Наскоро музикантът получи и извънредно високо отличие – златна виза от държавното управление на Обединените Арабски Емирства за принос към културата и образованието на Дубай.

Участва в голям брой събития по целия свят, измежду които такива за Кралските фамилии на ОАЕ, изложения и доста корпоративни, обществени и частни събития в най-популярните клубове и заведения, част е от доста международни джаз фестивали, както и е делял една сцена с имена като Лионел Ричи, Крис Боти, Джейми Кълъм, Стинг и Earth, Wind & Fire.

Въпреки това се връща и постоянно в България, което е същинско наслаждение за родните почитатели. Следващите месеци Боби Вълчев насочва взор към България и приготвя специфичен план и нова ария за Деня на влюбените.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР