Един от най-успешните ни волейболни треньори Мартин Стоев обяви днес

...
Един от най-успешните ни волейболни треньори Мартин Стоев обяви днес
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Бих поел мъжете, но само в дългосрочен план и с визия за Лос Анджелис 2028

Един от най-успешните ни волейболни треньори Мартин Стоев разгласи през днешния ден на конференция в Пресклуб " България ", че би поел мъжкия народен тим на България, само че единствено в дълготраен проект и с визия за Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година.
 Мартин Стоев и финландец са любимци за селекционер на България Мартин Стоев и финландец са любимци за селекционер на България
Само преди дни Стоев изведе младежите на България до 20 години до бронзов орден на Европейското състезание в Италия. С това тази селекция завоюва 8 орден от 9 изиграни интернационалните форума в последните четири години.
 Любо Ганев: Честитих на Мартин Стоев медала с младежите! Договорът му изтича през декември Любо Ганев: Честитих на Мартин Стоев медала с младежите! Договорът му изтича през декември
Самият експерт пък добави следващо отличие в извънредно богатата си сбирка. Той е измежду 5-те треньори, с които управлението на БФВ ще беседва за този пост, след отдръпването на Николай Жеязков, който подаде оставка след срамното ни показване на Световното пъпрвенство в Полша и Словения.
 Петима претенденти за селекционер на България Петима претенденти за селекционер на България
" Любо Ганев ми се обади да ми честити бронзовите медали. Попита ме дали желая да поема мъжете. Казах, че е допустимо, само че единствено при избрани условия. Също по този начин не за интервал от една година, а до Олимпиадата в Лос Анджелис 2028 “, разяснява Мартин Стоев.
 Президентът на БФВ: Всички евентуални треньори са били селекционери на национални тимове Президентът на БФВ: Всички евентуални треньори са били селекционери на национални тимове
" Това за мен е „ дежа вю “, което се получава след всеки крах на мъжкия тим. И моето име се завърта още веднъж. Бих почнал диалози, в случай че ме поканят, само че не непременно “, сподели още Стоев.

" Единственото нещо, което би ме предиздвикало да беседвам за поста селекционер на мъжете, е увереността ми, че тези момчета, които водих през последните четири години, има още накъде да се развиват. Някои от тях ще бъдат в основата на квалификацията през 2027 година за класиране на Олимпиадата в Лос Анджелис през 2028-а. "

Снимки: startphoto.bg

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите дуели от волейболното Световното състезание 2022, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР