Един от най-успешните играчи в историята на Динамо Загреб –

...
Един от най-успешните играчи в историята на Динамо Загреб –
Коментари Харесай

Игор Бишчан стана треньор на Динамо Загреб

Един от най-успешните играчи в историята на Динамо Загреб – Игор Бишчан, беше назначен за треньор на клуба. Динамо заяви информацията по формалните си канали.

Бишчан заменя ветерана Анте Чачич, който беше уволнен след отпадането на полуфинал за Купата от Шибеник. Непретенционният Шибеник отсрани гранда от Загреб след поврат и гол в последната минута на ветерана Чоп.

Игор Бишчан е младеж на Динамо, по-късно капитан на първия тим. Играл като полузащитник и бранител. Той има 248 мача и 18 гола на професионално равнище, а също по този начин 15 срещи и 1 гол за Хърватия. Кариерата му мина с изключение на в Динамо и през Ливърпул и Панатинайкос. Като футболист той има осем трофеи и четири купи на Хърватия, както и Шампионска лига с.

До момента Бишчан беше селекционер на младежкия народен тим на Хърватия. Той обаче няма да вземе със себе си досегашните си помощници и ще би трябвало да си търси нови.

Дебютът му като треньор на Динамо е тази събота в градското дерби против Локомотива. Шампионите водят със 7 точки пред Хайдук Сплит след 27 кръга. В последните пет мача обаче Динамо има единствено една победа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР