Един от най-успешните британски футболисти – Гарет Бейл, обяви вчера

...
Един от най-успешните британски футболисти – Гарет Бейл, обяви вчера
Коментари Харесай

В Лос Анджелис бесни на Гарет Бейл

Един от най-успешните английски футболисти – Гарет Бейл, разгласи през вчерашния ден решението си да постави завършек на кариера си едвам на 33 години. За някои новината бе изненада, за други – не, само че сигурно в последния клуб на Бейл не се предвиждали такава развръзка преди няколко месеца.

В края на юни ФК Лос Анджелис показа звездното си попълнение, като разгласи, че той подписва за една плюс една години. Самият Бейл пък увери, че не идва за малко и възнамерява да остане в Калифорния до Евро 2024, т.е. да извърши и двете години от своя договор.

Шест месеца по-късно свое заричане Бейл разгласи: „ след деликатно обсъждане разгласявам незабавното си отдръпване от клубния и интернационалния футбол “.

Ето и думите на уелсеца при представянето му като състезател на ФК Лос Анджелис:

„ Нямаше да бъда тук, в случай че не съм подготвен да дам всичко от себе си. Все още съм на 32. Имам още доста години пред мен. Не съм пристигнал, с цел да остана тук единствено шест или 12 месеца. Искам да бъда в този клуб допустимо най-дълго. Искам да оставя своя отпечатък в тази лига и този клуб. Това ще ми даде опция да отида и на идващото европейско състезание. Планът е да работя крепко. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР