Един от най-успешните български треньори през последните 30 години -

...
Един от най-успешните български треньори през последните 30 години -
Коментари Харесай

Херо каза истината за Левски и отсече: Отношенията ми със Сираков са много специални

Един от най-успешните български треньори през последните 30 години - Димитър Димитров - Херо, разяснява пред SportLive.bg информациите, които циркулират около неговото име в последно време. 64-годишният бургазлия е спряган за завръщане отпред на подвизаващия се във Втора лига Спартак (Варна), а даже името му изплува и като възможен заместител на Николай Костов в Левски.

Херо е притежател на шампионската купа и Купата на България като треньор на " сините ". Именно при " соколите " пък Херо работи за последно. За страдание той е не съумя да избави варненци от изпадане в Първа лига, макар че под негово управление тимът усъвършенства доста представянето си напролет.
 Ще има ли промяна на властта на
Ще има ли промяна на властта на " Герена "? Кампанията на " Левски на левскарите " зацикли

Ето детайлности

" Честно да Ви кажа и аз не знам каква е истината. Всеки си написа нещо и аз би трябвало да опровергавам, че това не е истина ", стартира Димитров.

" Няма нищо съответно и за Спартак Варна. Дали притежателят на клуба е загатнал някъде, че желае да отида е едно на ръка, само че с мен никой не е разговарял - дали ще отида или не. Това са напълно разнообразни неща. Първо би трябвало да има някакво публично предложение, с цел да разясня и да приказвам ", безапелационен е изтъкнатият експерт.

" За Левски няма нищо. Моите връзки с Наско Сираков са доста по-специални ", разяснява Херо информациите, свързващи го с Левски.

" Засега нямам предложения от други клубове. Знаете отпреди за Ботев Пловдив и Спартак Варна. Това, което се слуша и чете на всички места. Други тимове няма ", отговори Димитров на въпрос има ли оферти от други клубове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР