Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това

...
Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това
Коментари Харесай

Сърцата Ни Спряха! Една От Най-Известните Български Красавици Съобщи Току-Що По Нова Тв, Че Е Изгубила Детенцето Си! Потънахме В Скръб За

" Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това беше една от най-съкровените ми фантазии. Аз го изгубих в доста късен месец. Отново оперативно трябваше да го родя и целият този развой, през който прекосих, остави много мъчителни следи в моя живот. Но аз съм човек, който доста, доста пъти съм падала и постоянно съм намирала метод да намеря сили и да продължа напред. "

Когато се сдобила със сина си Миро, тя била безпределно щастлива, че най-накрая има това, което желае, за което е мечтала.

Злати предложения гостите си - Юлияна Дончева, Алекс и Влади, Вальо Михов и Даниел Златков, в къщата си в Банкя, в която живее дружно с колегата си Миро.

" Ние живеем в тази къща към този момент втора година. Спомням си, една зима беше, когато той сподели: " Ела да ти покажа нещо ", описа Злати.

Тя решила, че ще вървят на посетители при свои другари в Банкя. Миро обаче я завел пред бъдещата им къща и й съобщил, че мисли да я купи. Приятелят на Златка по-късно се появи на вечерята, с цел да поздрави гостите.

Злати показа пред тях и че починалият й татко е бил иконописец и диджей, и им сподели сбирка от негови дискове.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР