Един от най-светлите християнски празници - Великден, по традиция събира

...
Един от най-светлите християнски празници - Великден, по традиция събира
Коментари Харесай

Къде прекараха празниците родните звезди СНИМКИ

Един от най-светлите християнски празници - Великден, по традиция събира фамилиите в техните домове, към богата софра. Тази година част от българския елит направиха изключение от това предписание и малко на брой от звездите избраха да се отдадат на домакински уют. Разбира се, такива не липсваха, само че множеството ВИП персони още на първия почивен ден хванаха самолета отлетяха по топлите екзотични дестинации. Явно коронавирусът, който през предходната година осуети доста от плануваните почивки на родните звезди, в този момент към този момент не е в положение да ги спре.

Джулката се придвижи в света на Аладин

За никого не е загадка, че известната пловдивска секс бомба Джулиана Гани е разпален странник. Тя дружно със своята половинка Илиян отпътуваха за Близкия изток, където са и през днешния ден. Там двойката посрещна Великден, до момента в който се любува на прелестните гледки на Йордания. Джули още при започване на своята екскурзия показа със своите фенове в Инстаграм, че се обрисува " огромно пътешестване ". Семейство Найденови са решили всеки ден да посещават разнообразни забележителности в арабската страна. По принцип те се отдават на дълги почивки, отмаряйки по екзотични плажове, само че този път проектът е друг.



Разбира се, Малката Джулка всеки ден залива социалките с провокативни фотоси от своето пътешестване до Петра и столицата на Йордания - Аман. По-наблюдателните почитатели на някогашната брадърка незабавно видяха, че Гани и нейната половинка са оставили своя наследник Давид в Пловдив. Причината за това се оказват всекидневните екскурзии, които малчуганът нямало да може да понесе.



Мико и неговото " златно момиче " заложиха на класиката

Втората тенис ракета на България Димитър Кузманов също посрещна Възкресението в чужбина. За разлика от множеството родни звезди, Мико беше в Италия " по работа ". Той трябваше да вземе присъединяване в шампионата от сериите " Чалънджър " в Биела. Разбира се, неразделно до него беше и половинката му Християна Тодорова. Бившата гимнастичка и тенисистът към този момент повече от година са на крилете на любовта. Хриси не пропусна опцията да качи няколко сторита в Инстаграм от китното и сантиментално северно-италианско градче.





Тита сподели прелести в Египет

Рап изпълнителката и нейното гадже - ММА-боецът Недко Николов избраха Земята на фараоните. Блондинката взриви Инстаграм със сексапилните си форми. Тита и приятелят и отмаряха в тузарски комплекс покрай курорта Хургада. Въпросната дестинация стана изключително известна през последните месеци измежду нашенците. Явно манията по " острова свободен от Ковид " - Занзибар се измества към египетските курорти.





Семейство Петканови честваха в Благоевград

На домакински уют се отдаде още една звездна двойка - Алекс и Дани. Те избраха да честват великденските празници в родния град на хубавицата - Благоевград. Там лудия кореспондент и неговата дама се любуваха на прелестното време и красивата природа. Разбира се, всичко това бе документирано със фотоси в обществените мрежи. За никого не е загадка, че Петканови са измежду най-котиращите се инфлуенсъри у нас. Не на вятъра цените за рекламен пост при тях са " в небесата ".



Прекарването на свободно време в България може да се регистрира като изненада за звездното семейство, тъй като те са върли пътешественици. В техните профили в Инстаграм могат да се видят голям брой снимки от екзотични дестинации по целия свят.



Сашко Кадиев " заряза " БТВ и отпътува за Доминикана

Едно от най-знаковите лица на малкия екран - Александър Кадиев също се отдаде на отмора. Водещият хвана самолета за Карибите. Голямата мистерия, която стои на дневен ред е: " С кой почива Сашо? " В последно време в пространството се въртят всевъзможни злословия, за това коя е дамата до синът на Катето Евро. Към днешна дата водещият на " Преди обед " е качил единствено два пейзажа от плажовете на Пунта Кана. Към една от фотосите има и пост, който гласи: " Господ е основал хубост, тъй като ни обича! "

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР