Един от най-скандалните играчи от грабителската приватизация на Костов излиза

...
Един от най-скандалните играчи от грабителската приватизация на Костов излиза
Коментари Харесай

СУПЕР СКАНДАЛ! Изгърмя една от скритите лимонки на Костов в приватизацията! Селянин от Балканец се оказа мултимилионер!

Един от най-скандалните играчи от грабителската приватизация на Костов излиза от леговището си. Според " Троян прес " става въпрос за Борис Бояджиев от село Балканец. Сайтът разкрива доказателства за схемата на Бояджиев, обвързвана с банкрута на предприятието " Елма " Троян.

Задкулисните маневри стартират преди няколко години с порочна мрежа от умишлени банкрути, симулативни ликвидации и мутренски хватки присъщи за средата на 90-те години.

За първи път на бял свят излиза Борис Бояджиев, който до неотдавна прикрит е живял в сянката на момчетата на Ментора от " Драгалевци ", които отхапаха най-апетитните държавни части от българската стопанска система - " Кремиковци ", БГА " Балкан ", " Каолин ", " Златни пясъци ", " Дамяница " и десетки други.

Едва на 30 години селянинът от Балканец става притежател на приватизационен фонд " Свети Никола ", който придобива голяма част от българските предприятия против обещания за блестящо бъдеще.

Обещанията са превърнати в голи обещания, само че за жал всички, които ги изричат не са прибрани в пандиза, а се разхождат на независимост и харчат колосални за родните стандарти пари, купуват първокласни коли, поддържат силиконови любовници...

За неочакваното замогване на селянина Бояджиев се носят разнообразни клюки. Според едни той спекулира с поддръжката на генерали от могъщата Държавна сигурност, съгласно други зад тила му стояли политици от основания в лабораторията на Костов Реформаторски блок.

Оказва се, че негов юридически консултант е треторазредният юрист Радан Кънев - прочут в правните среди със своята неопределеност. Твърди се, че точно Кънев е топлата връзка сред Бояджиев и скандалния предприемач Николай Банев.

Бояджиев и Кънев бяха видяни на протест против основния прокурор Цацаров на стълбите пред правосъдната палата в София.

Интересно по какъв начин двамата биха обяснили на пенсионерите къде са потънали парите от срамната приватизация, извършена през мандата на гуруто им Иван Костов.

Окрилен от ментора си Костов, Бояджиев стартира да работи.

На 08.12. 2011 година под вх.№7514 в 13:15 ч. в Окръжен съд – Ловеч постъпва молба от компания " Елком " ООД- Милано с искане да бъде оповестена компанията Елма АД в неплатежоспособност.





През 2012 година " Елма " е оповестена в неплатежоспособност.

До 2012 година в Балканска Звезда – Троян не са създавани ел. мотори и тъкмо около този банкрут на " Елма ", над 40 души, служащи и чиновници на " Елма " – АД стартират работа при Бояджиев и стартират да създават моторите на " Елма " в " Балканска Звезда " – Троян. Теодор Енев е индивидът, който прави " Балканска Звезда " производител на ел.мотори.

През месец май 2017 година ЕЛКОМ – ООД продава с контракт за цесия на ГЛОБЕКС представлявано от Борис Бояджиев, вземането си от Елма-АД за 1 000 лева, което е за сумата от 38 000 лв..













Селянинът Бояджиев е сценаристът на молбата за неплатежоспособност подадена от " Елком " против " Елма " -АД и това е неоспорим факт, който за обективния наблюдаващ се извежда от оповестените документи. Нещо, което убягваше до този миг, на фона на цялата ненавист от мъченика Борис Бояджиев, който бил унищожен от шефа си Теодор Енев.

Според " Троян прес " Борис Бояджиев е индивидът свързван и с ликвидацията на приватизационния фонд „ Свети Никола “, в този момент трансформиран в " Индустриална Холдингова Компания ", който мина през привиден банкрут.

Крайно време е подозрителните дейности да бъдат разровени от прокуратурата!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР