Един от най-престижните конкурси за красота за мъже - Мистър

...
Един от най-престижните конкурси за красота за мъже - Мистър
Коментари Харесай

Стартират кастингите за Мистър Менхънт

Един от най-престижните състезания за хубост за мъже - Мистър Менхънт ще се организира за поредна година у нас, а кастингите за него към този момент почнаха. Първият стадий е през днешния ден от 20.00 часа в столичния клуб Олигарх.

Всички утвърдени за огромния конкурс участници ще бъдат подложени на здравословен режим от звездната диетоложка Енджи Касабие, с цел да могат да са в топ форма за събитието.

Конкурсът Manhunt започва през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, шеф на Metromedia Сингапур, взема решение да организира първият мъжки конкурс. Като Manhunt International състезанието се провежда за първи път през 1993 година в Австралия.

Като първия международно разпространяван се счита този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от целия свят се състезават за влиятелната купа и парична премия от Щатски долар 100,000.

Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с към 420 милиона фенове по целия свят. Днес в Manhunt International взимат присъединяване 80 страни. Предварително подбраните от всяка страна финалисти се борят за паричната премия от $50,000 и доста предметни награди.

През 2017 година Георги Вълков печели в Бангок най-хубав модел на Европа. Тази година той ще участва в журито на родния конкурс и ще направлява спечелилия в бъдещата му огромна изява.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР