Един от най-популярните снукър играчи за всички времена Тони Дрейго

...
Един от най-популярните снукър играчи за всички времена Тони Дрейго
Коментари Харесай

Тони Дрейго се възстановява от коварна болест

Един от най-популярните снукър играчи за всички времена Тони Дрейго е напът да се възвърне от подла болест - сърдечна непълнота. 53-годишният малтиец я закупи през март тази година и прекара месец в болница, само че в този момент World Snooker осведоми, че здравето му се усъвършенства.

“Когато отидох в болничното заведение, ми споделиха, че един-два дни закъснение е щяло да бъде съдбовно. Нямах огромен избор, тъй като се изморявах доста бързо, задъхвах се даже когато се настройвах за удар към жълта и след това към зелена. Докторите ми споделиха, че сърцето ми е като на 130-годишен човек, а не на някого към 50-те. Нямаше потребност от интервенция, само че получих доста инжекции. Сега съм по-добре, взимам 11 хапчета дневно и би трябвало да внимавам за тежестта си”, разяснява Дрейго пред World Snooker.

През 2016-а малтиецът изпадна от професионалния тур и призна, че в никакъв случай повече няма да играе професионално, въпреки че взе участие в Световната купа по билярд и ще се включи в Световния шампионат за ветерани през август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР