Един от най-мащабните групови трансфери е договорен по оста Локо

...
Един от най-мащабните групови трансфери е договорен по оста Локо
Коментари Харесай

Първо в Марица: ЦСКА 1948 спазари каре от Локо

Един от най-мащабните групови прехвърляния е контрактуван по оста Локо (Пловдив) - ЦСКА 1948, оповестиха за " Марица " фактори в столичния клуб. " Червените " са договорили прекосяването на десния бранител Матеус, централния защитник Бидунга, нападателите Джовани и Бирсент Карагарен.

Обявяването на договорката, опечена на най-високо равнище, обаче се бави поради промяната на треньора при " алените ". Тодор Янчев, който замести Любо Пенев, би трябвало да се произнесе за Джовани и Бидунга. Матеус е 100 % сигурен, а Карагарен би трябвало да доуточни персоналните си условия с клуба от София. Бирсент беше пред трансфер в ЦСКА 1948 и преди две години, само че отхвърли в последния миг, макар че Кирил Котев направи пътека да го убеждава.

Вариантите за привличането на карето в ЦСКА 1948 са два. " Червените " са дали обещание сума, която е стряскаща за родните стандарти. Другият вид е тя да бъда понижена, като в подмяна към " Лаута " потеглят играчи на отбора, заемащ трето място в класирането.

Не  е инцидентно, че ЦСКА 1948 спря преотстъпването на Денислав Александров в Арда. Нищо чудно бързото крило да се озове в Локо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР