Един от най-колоритните участници в ТВ продукцията на БТВ се

...
Един от най-колоритните участници в ТВ продукцията на БТВ се
Коментари Харесай

Изненада: Под чии завивки е била Аксения преди участието във Фермата…


Един от най-колоритните участници в ТВ продукцията на БТВ се допуска, че не инцидентно е стигнал до триумфа. Хора спрягат Аксения за близка до известните продуценти от Сблъсък – Иван и Андрей. Имено те се допуска, че са побутнали брюнетката в нейното присъединяване в ТВ формата.

Излезе информация, че не малко участници във Фермата не са минали сериозен кастинг и асортимент, а са определени по други заслуги.

Именно подобен се счита, че е казусът с Фермерката Аксения, която въобще не е непознато лице за родната аудитория. Тя бе разпозната от феновете, че е взела участие и в серийния филм Татковци, къде се появи още в първия епизод, където партнираше на новия секссимвол Филип Буков.

Тя направи усещане на феновете с високите си искания още с влизането във Фермата, където се втурна първо да търси чаша вино, а след това и панер за пране на облекла.

Снахата от Поморие, както й споделяха участниците въпреки всичко сподели, че има съществени актьорски заложби, като мина през палитрата от всички усеща и мнозина допускат, че предаването ще се окаже сериозен старт за бъдеща „ холивудска кариера “.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР