Един от най-известните футболни агенти - Мино Райола, заяви, че

...
Един от най-известните футболни агенти - Мино Райола, заяви, че
Коментари Харесай

Мино Райола: "Юнайтед" биха развалили дори Пеле и Марадона

Един от най-известните футболни сътрудници - Мино Райола, съобщи, че няма повече да работи с " Манчестър Юнайтед ". Причината е неразбирателствата сред управлението на " алените дяволи " и неговия клиент Пол Погба. Французинът към момента е част от британския отбор, само че за неговото предпочитание да продължи кариерата си другаде се приказва от дълго време.

" Проблемът на Погба е " Манчестър Юнайтед ". Това е един тим, който не знае какво се случва в действителността и няма визия за бъдещето. Няма повече да заведа никой там! Те биха развалили даже Пеле и Марадона. Пол се нуждае от нов клуб и нови съотборници. Такива като в " Ювентус ", разяснява Райола пред италианското издание " Република ".

Снимка: Getty Images

Погба мина на " Олд Трафорд " през 2016 година, като за малко беше и най-скъпият състезател в света - 105 млн. евро.

Друг от клиентите на Мино Райола - Златан Ибрахимович, преди дни се завърна отпред на офанзивата на " Милан " след къс интервал в Съединени американски щати.
Официално: Ибрахимович още веднъж в " Милан " (ВИДЕО) Шведският голаджия се завръща на "Сан Сиро "
" Той се върна, с цел да се забавлява в Европа. Не бих могъл да си разреша последния стадий от неговата кариера да бъде в Лос Анджелис. Тези шест месеца ще бъдат като последното турне на " Куин " с дълго отдаване на респект на " Сан Сиро ". Обмисляхме всяка оферта дружно със Златан. Трябва да сте изцяло невежи, с цел да си мислите, че самичък вземам решение къде ще играят моите играчи ", разяснява Райола.

Той е и в основата на последния звезден трансфер - този на Арлинг Холанд в " Борусия " Дортмунд. Младият нападател беше спряган за прекосяване от " Залцбург " в " Ювентус " и " Манчестър Юнайтед ", само че в последна сметка избра Германия. Според спортните издания, Райола е спечелил 10 млн. евро от тази договорка.
Сменено име, 5 топки в леглото и " младият Златан ": Кой е Арлинг Холанд? "Борусия " Дортмунд заплати над 22 млн. евро за него, а той е единствено на 19 години
" Комисионните ми зависят от заплатите на играчите, което е годно за всички, които са избрали тази работа. Холанд? Италианците не знаят по какъв начин да ценят гениите си, тъй че да не приказваме за супер гениите на другите ", сбит беше Райола.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР