Един от най-известните FIFA играчи в света Kurt даде ексклузивно

...
Един от най-известните FIFA играчи в света Kurt даде ексклузивно
Коментари Харесай

Ексклузивно интервю пред Sportal.bg с един от най-известните FIFA играчи в света!

Един от най-известните FIFA играчи в света Kurt даде извънредно изявление за Sportal.bg . Геймърът приказва за всичко най-интересно към обичаната игра на милиони. Той направи разбор на FIFA 19, като за следващ път не спести рецензиите към футболния симулатор. Малтиецът насочи и особено обръщение към всички почитатели в България.

- Здравей, ти си част елита на FIFA играчите. Какво е възприятието да бъдеш измежду най-силните в света?
- Определено! Чувството е прелестно да бъдеш измежду най-хубавите играчи в света. Тази година беше битка по доста разнообразни аргументи, само че се веселя, че се класирах за плейофите.

- Последната версия на играта е извънредно подложена на критика. Какво е твоето мнение за FIFA 19?
- Да, FIFA 19 явно е най-лошата игра, която в миналото сме имали. Не е елементарно да се оправим с всички тези проблеми. Очаквам с неспокойствие бъдещето. Надявам се във FIFA 20 нещата да са доста по-добре.

- Какво би трябвало да се промени, с цел да имаме по-добър артикул?
- Геймплеят би трябвало да бъде приоритет. Играта би трябвало да се върне към футболния мач. Нищо по-различно от това.

- Нека си поговорим за твоята кариера. Как оценяваш сезона ти до този миг?
- Да, както споделих по-рано, това беше сложен сезон за мен. Все отново съумях да се класирам за плейофите. Това ме прави доста горделив.

- Колко време играеш дневно и по какъв начин се подготвяш за шампионатите?
- На този стадий от играта не е нужно да се играе доста. Когато излезе, би трябвало да играете толкоз, колкото можете. А що се отнася до подготовката за шампионати, просто играя мачове с професионални играчи.

- Кой е най-хубавият миг в твоята кариера?
- Това, че играх на Световното през предишния сезон. Бях доста покрай спечeлването на огромното събитие, само че се провалих на последното затруднение. Беше доста мъчително за мен. Но това укрепи позицията ми измежду най-хубавите играчи в света.

- Познаваш ли българските геймъри? През този сезон имаме доста сполучливи играчи. Подобни образци са Иван " night_watch " Чуров и Сезер " Sanchez " Сабриев.
- Да, познавам night_watch! Toй е доста добър през тази година. Пожелавам му шанс в плейофите, с цел да успее да си обезпечи място на международното състезание.

-Кой е най-хубавият състезател в света?
- Мисля, че Tekkz и Dossary през този сезон са най-хубавите. В това няма подозрение. Трябва да отбележа имената на Daxe и Megabit, които също са на топ равнище.

- Какво ще посъветвате всички хора, които желаят да се занимават професионално с FIFA?
- Tрябва да се посветите на това, което желаете да постигнете. Най-добрият съвет, който мога да дам, е да се опитате да изградите име. Не е задоволително да бъдеш добър в играта. Трябва да накараш хората да се интересуват от теб и твоята кариера. Правете клипове, бъдете дейни и си комуникирайте с почитателите.

- Кажете нещо на българските фенове…
- Имам доста почитатели от България. Това го виждам от стриймовете, които пущам. Бих желал да им благодаря за тяхната поддръжка. Също по този начин е хубаво да се види, че вашата страна се интересува и се грижи за развиването на гейминга и FIFA.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР