Един от най-издирваните британски бегълци от правосъдието бе задържан в

...
Един от най-издирваните британски бегълци от правосъдието бе задържан в
Коментари Харесай

Британски топ измамник задържан в Швейцария

Един от най-издирваните английски бегълци от правораздаването бе арестуван в Швейцария, заяви полицията, представена от Би Би Си.

Марк Аклом (45 г.), който се показал за сътрудник на МИ6 (британското разузнаване), с цел да измъкне с машинация 850 000 паунда от разведена жена от Глостър, изчезва през 2012 година

Той бе проследен до първокласен апартамент в Цюрих в събота вечерта, заяви английската полиция. Мъжът се намира в арест в Цюрих, очаквайки процедурата по изгонване.

Каролин Уудс твърди, че Аклом се показал за сътрудник на МИ6 и швейцарски банкер, когато я подмамил да „ заеме “ от нея спестяванията в края на траяла към година сантиментална връзка през 2012 година

Преди две години за него бе издадена европейска заповед за арест, като се счита, че е бил пуснат от затвор в Испания, където лежал за имотна машинация за над 200 000 евро.

През октомври 2016 година той бе измежду 10-те най-издирвани английски нарушители, като бе посочен от националната организация за битка с престъпността за търсен №1 в Испания.

Когато Аклом бъде върнат във Англия, той ще би трябвало да отговора за 20 случая на машинация, 12 – за лишаване на непозната благосъстоятелност и 8 за показване с подправена идентичност.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР