Един от най-големите таланти в българския футбол Марин Петков заяви

...
Един от най-големите таланти в българския футбол Марин Петков заяви
Коментари Харесай

Талант на Левски: Надявам да се наложа в първия състав

Един от най-големите гении в българския футбол Марин Петков съобщи в изявление, че неговите кумири са Кристиано Роналдо и Еден Азар. Юношата на Левски, който към този момент е част от първия отбор на „ сините “ приказва пред www.bgonair.bg и показа своите упования за новия сезон.

„ Дойдох в Левски през април 2014 година. Тогава треньор на моя тим беше Красимир Петров, който ме взе на „ Герена “. Година по-рано започнах да упражнявам в школата на Христо Стоичков в Етрополе. За мен беше чест, че подписах контракт с Левски и се надявам да се наложа в първия състав. За всеки млад състезател е наслаждение да се наложи в първия състав на Левски. За мен беше огромно наслаждение, когато дебютирах за мъжете на Левски. По-опитните доста ми оказват помощ в тима, само че не се тормозя от обстоятелството, че съм минимален. Искам да се наложа в първия състав на Левски и да спечелим купа и купа, а по-късно да играем в Лига Европа и Шампионската лига “, показва самочувствие младият гений на „ сините “ Марин Петков.

„ Любимите ми футболисти са Кристиано Роналдо и Еден Азар. Харесвам дрибъла на Азар, а Роналдо виждате в каква форма е на тези години. Трябват неизменност и доста тренировки “, добави Петков.
„ Това, което вършат нашите почитатели, е без казус в целия свят. Те са невероятни. Искам да им благодаря “, приключи Марин Петков. efbet Лига 1 кръг, понеделник 10 август  Левски 20:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР