Един от най -големите проблеми, с които повечето от нас

...
Един от най -големите проблеми, с които повечето от нас
Коментари Харесай

Забравете за СУХАТА И ИЗТОЩЕНА коса с тези 3 съставки

Един от най -големите проблеми, с които множеството от нас се сблъскват, когато става въпрос за косата ни, е несъразмерното рухване на косата, сухата и изтощена коса. Това може да бъде резултат от излагане на топлота, като да вземем за пример на сешоари и други артикули за оформяне на коса, дружно с липса на съответна грижа и поддържане.

Може да бъде много досадно, когато сте подготвени да излезете да се срещнете с приятелите си и сте облечени в най -доброто си облекло, само че косата ви просто отхвърля да сътрудничи! Изглежда тънка, слаба и без размер. За благополучие, имаме за вас някои лесни домашни средства, които можете да употребявате, с цел да предотвратите рухването на косата, да придадете искра и да накарате косата си да наподобява здрава и мощна.
 Цветът на косата - темперамент и просветеност Цветът на косата - темперамент и просветеност
Парапсихолозите акцентираха друго съмнение, което беше в допълнение аргументирано и потвърдено - цветът на косата и характера на всеки...

Извара и олио

За това домашно лекарство, просто смесете 2 супени лъжици зехтин с ½ чаша извара в купа. Нанесете тази примес върху косата си и покрийте косата си с шапка за душ за 15 минути. Изплакнете добре косата с хладка вода.

Яйчен белтък

Нанасянето на маска от яйца върху косата ви може да й помогне да получи нужната доза протеини, от които се нуждае. Просто отделете жълтъка от белтъка и нанесете белтъка непосредствено върху косата си. Оставете да престои 15-30 минути. Изплакнете със студена вода и измийте.
 Съвети за красива коса след горещото лято Съвети за красива коса след горещото лято
Горещото слънце и солената морска вода са измежду факторите, които могат да доставят освен приятност от дълго чаканата лятна почивка. Об...

Банан

Ако страдате от пърхот, сухота и накъсани краища, това домашно лекарство с банан е за вас. Просто намачкайте един узрял банан и го нанесете върху косата си. Оставете да престои към час и по-късно измийте с топла вода.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР