Един от най-големите клубове в света Барселона ще дойде на

...
Един от най-големите клубове в света Барселона ще дойде на
Коментари Харесай

Барселона идва на "Герена"

Един от най-големите клубове в света Барселона ще пристигна на „ Герена “ следващата година. Разбира се, очакванията на всички почитатели са това да се случи при мъжките тимове в групите на Шампионска лига, само че към този момент ще би трябвало да се задоволят и с детски шампионат. „ Меридиан Мач “ научи, че точно една от най-продуктивните школи в света „ Ла Масия “ ще показа собствен тим следващата година на конкуренцията Лукойл Шампионска лига за деца. Това автоматизирано значи, че съветският петролен колос още веднъж ще избра стадион „ Vivacom Arena Георги Аспарухов “ за осъществяване на обичайния си шампионат.

Освен юношите на Барселона, които са измежду най-силните в света, на конкуренцията се чака да пристигна още и Андерлехт. Белгийският гранд ще бъде спонсориран отсега нататък точно от " Лукойл " и по тази причина те ще бъдат в София.

Както е известно, през тази година възпитаниците на Петър Карачоров, които представяха Левски (родени 2005 година), приключиха на трето място в много елитна компания. Освен португалския Бенфика, в конкуренцията се включиха най-вече балкански тимове, измежду които ПАОК, Бешикташ и Цървена звезда. Титлата завоюваха гениите на ПАОК.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР