Един от най-големите индустриални конгломерати в Индия ще инвестира 5

...
Един от най-големите индустриални конгломерати в Индия ще инвестира 5
Коментари Харесай

Индийска компания, лидер във фармацевтиката и козметиката ще инвестира 5 млн. долара в България

Един от най-големите индустриални конгломерати в Индия ще влага 5 млн. $, за създаване на своя база в България. Целта на компанията е да развие бизнеса си оттатък океана и отвори пътя си към европейския пазар. Това стана ясно по време на среща на заместник-министъра на стопанската система Лилия Иванова с президента на индийската компания. България е определена след деликатно изследване на страните от района и капиталовия климат в тях. Интересите на групата се популяризират в разнообразни бизнес инициативи като фармацевтика, захарни промишлености, желязо и стомана, козметика и др.

„ Можете да разчитате на цялостна поддръжка от Министерството на стопанската система за Вашата инвестиция “, акцентира Лилия Иванова. Тя показа насърчителните ограничения, които страната ни може да предложи на вложители от подобен клас. „ В страната ни има доста положителни условия за вложения, което се прави оценка доста високо от задграничния бизнес “, уточни още икономическият заместник-министър.

„ България е страна с прелъстителен капиталов климат, а ниските оперативни разноски са доста атрактивни за нас “, съобщи президентът на индийската компания по време на срещата.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР