Един от най-добрите тенисисти за всички времена Рафаел Надал разкри,

...
Един от най-добрите тенисисти за всички времена Рафаел Надал разкри,
Коментари Харесай

Надал: Просълзих се, когато Меси вкара третия гол

Един от най-хубавите тенисисти за всички времена Рафаел Надал разкри, че е гледал със сълзи на очите по какъв начин Лионел Меси изпълва най-голямата си фантазия, печелейки международната купа с националния тим по футбол на Аржентина.

Вече на 35 години, Меси се възползва от може би последния си късмет за най-важния трофей и стигна до него след дузпи против Франция. Рафаел Надал пък завоюва 22-та си купа в Големия шлем единствено два дни след 36-ия си рожден ден този юни.

„ Успехът на Меси на Световното състезание ме зарадва. За мен бе изцяло заслужено някой толкоз популярен да реализира последното нещо, което му липсваше, изключително като знам какво означаваше това за аржентинците ", съобщи той, представен от ДПА.

" Радвам се за него. Дори се разчувствах, а не виках за никого. Просто ми се насълзиха очите, когато Меси вкара третия гол, тъй като знам какви страсти е изпитвал той. Липсваше му толкоз малко и той се бори толкоз настойчиво, с цел да го реализира ".

Надал добави, че хеттрикът на Килиан Мбапе също е бил незабравим. Интересното е, че през лятото френският национал отхвърли оферта на Реал Мадрид, който Надал поддържа в света на футбола.

" Не ми е нужно да прощавам на Мбапе като почитател. Ако можеше, бих го приел още на следващия ден в тима. В спорта се случват неща, които те слагат под доста огромно напрежение. Особено за толкоз млади спортисти като него. Мисля си, че той искаше да пристигна в Мадрид, само че доста фактори усложниха този развой. Надявам се въпреки всичко някой ден да го видя в тима ", добави Надал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР