Един от най-добрите адвокати в област Хасково е водач на

...
Един от най-добрите адвокати в област Хасково е водач на
Коментари Харесай

Топ адвокат е водач на листата на партия МИР в Хасково*

Един от най-хубавите юристи в област Хасково е лидер на листата на партия МИР в Хасково. Недялка Маркова е юрист по наказателни каузи, приключила е междинното учебно заведение на името на Иван Вазов в Димитровград, а по-късно Юридическия факултет на ВСУ „ Черноризец Грабар “ във Варна. Работи като юрист по наказателна отбрана в Хасковската адвокатска гилдия. През 2019 година тя беше удостоена с Националната премия за правораздаване за „ Дело № 1 в България “ за една от най-скандалните обири през последното десетилетие – билет с голяма облага от лотария беше откраднат от законния й притежател – момче, останало без родители. През 2016 година в село Завет момче заплати 2 лв.. За лотариен билет и по-късно научи, че е спечелил 100 000 лв.. Момчето описа за печелившия лист на един от своите наставници, който го взе „ за бранене “, след което даже изтегли част от парите. Недялка Маркова е юрист на момчето, а делото е оповестено за Беден милионер. Извършителят е хванат и наказан.

„ Реших да вземам участие в тези избори, тъй като желая в България най-сетне да има правдивост, независимост и правда. Една от персонални ми дела е да се постави завършек на обирите на нашия народ и страната като цяло. Смятам, че с моя опит, морал, разпоредителност и родолюбие ще допринеса България да стане в действителност едно по-добро място за живеене, където всички са равни пред закона и той важи за безусловно всички без изключение “, съобщи лидера на листата на партия МИР в област Хасково юрист Недялка Маркова.
 Експерт по национална сигурност и защита е лидер на листата на партия МИР в Ловеч Експерт по национална сигурност и защита е лидер на листата на партия МИР в Ловеч
Експертът по национална сигурност и защита Люсиен Тишев е лидер на листата на партия МИР в Ловеч за идните на 14-ти ноември пред...

Тя акцентира, че един от главните цели на партия МИР е реформирането на правосъдната система и определяне господство на закона.

„ Случващото се в България през последните 32 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма качества, морал, чест, обикновено възприятие за правдивост, предпочитание и политическа воля да се вземат решение проблемите на българските жители и България да бъде естествена европейска и разрастваща се страна. През тези 32 години очакванията на българските жители останаха излъгани и всички си задаваме въпроса – а в този момент накъде? Според нас от партия МИР най-важното нещо в този момент е българските жители да бъдем единни и всички дружно да се противопоставим на олигархията в лицето на цялата по този начин наречена политическа класа, която 32 години към този момент унищожава и ограбва нашето бъдеще и бъдещето на децата ни “, беше безапелационна юрист Недялка Маркова.

Тя акцентира, че за партия МИР единството на нацията е изискването, без което няма по какъв начин да спрем деградацията и да тръгнем да се развиваме.

„ Това изискване е изпълнимо единствено тогава, когато всички ние, възприемем единни етични правила в общуването между тях и пожелаваме от страната да съблюдава тези правила в връзките с всички жители. Партия МИР е първата българска партия, която одобри свои Етичните правила и правила. Те са основани на духовността и националната ни традиция, и за това призоваваме всички наши членове, симпатизанти, съратници, както и всички български жители, да се срещнат с тях и да ни последват “, прикани лидера на листата на партия МИР в област Хасково юрист Недялка Маркова.
 Експерт по превоз е лидер на листата на партия МИР във Видин Експерт по превоз е лидер на листата на партия МИР във Видин
Експертът по превоз и техническа експертиза на транспортните средства Илиян Лилов е лидер на листата на партия МИР за област Видин за п...

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за парламентарни избори 2021 година

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР