Един от най-атрактивните актьори на реалити формата София ден и

...
Един от най-атрактивните актьори на реалити формата София ден и
Коментари Харесай

Свиленградският мачо Кристиян Кирилов в прегръдките на...

Един от най-атрактивните артисти на реалити формата „ София денонощно “ е с нова партньорка в живота. Любимата на Кристиян Кирилов от Свиленград е младата вяра на фолка Джулия и макар, че към момента напасват характерите си те са бясно влюбени.

Покрай известната телевизионна поредност атрактивният мачо, който е по-известен като Митака от „ София денонощно “, се снабди с доста последователки, само че до скоро той по този начин и не успяваше да завърти сериозна другарка. Наскоро обаче той се харесал с чалга изпълнителката в известен столичен клуб, като незабавно прехвърчали искри посред им. Кристиан побързал да се снабди с телефонния й номер и последвала засилена преписка и срещи. Хора от обкръжението му настояват, че до момента не са го виждали толкоз вдлъбнат по друга и двамата към този момент обмисляли да заживеят под един покрив.

Преди да се обвърже с Джулия за Крис се говореше настойчиво, че има връзка със Сузанита, а малко по-рано с неизвесна инструктурка по пилатес. Няколко месеца преди този момент излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова – Веселина, само че тази връзка също се оказа несполучлива.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР