Един от мотивите за показния разстрел, е съдействието, което бизнесменът

...
Един от мотивите за показния разстрел, е съдействието, което бизнесменът
Коментари Харесай

Първо От Разследващи: Ето Кои Зловещи Гангстери Имат Зъб На Петър Христов! По-Страшни Няма, Наглите Са Нищо! Изправил Се Е Срещу Самите

Един от претекстовете за показния разстрел, е съдействието, което предприемачът е оказвал на Министерство на вътрешните работи в следствията против страховитите банди " Наглите " и " Килърите ".

Петър Христов уредил неофициална среща на проверяващите с основен очевидец Валентин Михайлов – Ихтиманския, който проговори за съучастниците си в „ Наглите “, написа " Телеграф ". Освен това е давал и оперативни насоки за шефовете в бандата за убийства на Пешо Сумиста.

Освен „ Наглите “криминалисти търсят диря за мократа поръчка и в бандата „ Килърите “. Един от най-големите съперници на Христов съгласно великотърновци бил Георги Вълев, член на групата.

Вълев бе наказан от Върховен касационен съд на пожизнен затвор без право на подмяна за подбуждане към убийството на търновския адфвокат Петър Лупов и шуменския предприемач Румен Рачев. По оперативни данни Христов е бил извънредно потребен на проверяващите по отношение на активността на Вълев, което можело да се смята като възможен претекст за разстрела. От Министерство на вътрешните работи прецизираха, че работят по всички версии, като все още нито една – обвързвана с бизнес или персонални взаимоотношения не може да бъде подценена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР