Един от липсващите играчи във вчерашната среща между дублиращите тимове

...
Един от липсващите играчи във вчерашната среща между дублиращите тимове
Коментари Харесай

Николай Василев : Резултатите са важни, защото защитаваме емблемата на клуб с традиции

Един от изчезналите играчи във вчерашната среща сред дублиращите отбори на Спартак и Лудогорец, приключила 2:2 беше капитанът Николай Василев. Младият отбранителен халф изтърпяваше наказване от срещата с Черно море, само че изгледа мача от трибуните, подкрепяйки съотборниците си.
 Спартак II и Лудогорец III поделиха точките във Варна Спартак II и Лудогорец III поделиха точките във Варна
" Пропуснах вчерашния мач поради наказването, което изтърпях от предния двубой против Черно море. Малко ме беше гняв, че не бях на терена до моите съотборници. Играем добре, всеки се раздава, само че за жал към този момент втори мач ни вкарват гол най-после и губим трите точки. 

Все отново имаме доста млад тим и упоритостите ни са да растем самостоятелно и отборно. Разполагаме с доста добра база и условия за развиване, които клубът ни предлага. От нас се желае да бъдем отдадени на футбола. Трябва да играем добре, с цел да се преценява с нас всеки от групата. Резултатите са значими, тъй като пазиме емблемата на клуб с обичаи и мисля, че имаме бъдеще като тим ", съобщи той пред Sportal.bg .

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР