Един от лидерите в света на автомобилния тунинг- BRABUS, разкри първите

...
Един от лидерите в света на автомобилния
тунинг- BRABUS, разкри първите
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: BRABUS показва A 35 4MATIC с 365 конски сили

Един от водачите в света на автомобилния тунинг- BRABUS, разкри първите подробности за присъединяване си на тазгодишното международно ревю във Франкфурт, което стартира на 10 септември. Един от акцентите на щанда на компанията ще бъде специалната нова стратегия за A 35 4MATIC, в която са включени редица оптимизации по задвижването, усъвършенствания по аеродинамиката, екстериора и интериора на компактния модел на Mercedes-AMG.

Основната оригиналност при доработената от BRABUS версия на Mercedes-AMG A 35 4MATIC е скрита под предния похлупак на автомобила. След намесата на инженерите на тунинг-фирмата, оптималната мощ на двигателя на автомобила е увеличена до 365 конски сили, а оптималният му въртящ момент доближава 460 Нм. В общоприетата си конфигурация, компактният състезател на Mercedes, който по време на салона в Париж през предходната година, обещава оптимални индикатори от съответно 306 конски сили и 400 Нм.

В резултат на нанесените усъвършенствания по двулитровия четирицилиндров мотор на колата, както и по окачването и изпускателната система, най-новото творение на BRABUS дава обещание опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди вместо 4.7 секунди.

В програмата за доработка на Mercedes-AMG A 35 4MATIC от BRABUS са присъединили напълно нова стоманена изпускателна система с възможност за осъществяване с карбонови накрайници, нови BRABUS RACE алуминиеви пера за превключване на предавките от кормилото, допълнителни аеродинамични детайли, нови 19-цолови джанти, алуминиеви подложки за педалите, персонализация на интериора и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР