Един от лидерите на Продължаваме промяната даде гласа си тази

...
Един от лидерите на Продължаваме промяната даде гласа си тази
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви за кого е гласувал, не смята, че е агитация

Един от водачите на " Продължаваме промяната " даде гласа си тази заран в изборната си секция в София. След като гласоподава, той направи нещо, което другите водачи не са правили до момента – разгласи за кого е дал своя избор.

Пред публицистите Кирил Петков съобщи, че съгласно него това не е пропаганда, тъй като не е призовал хората да гласоподават за съответните кандидатури, а е споделил като жител за кого той е дал гласа си. Въпреки това, съгласно признатите досега правила, водачите на партии и обединения заобикалят да оповестяват съответния си избор, защото това се приема като пропаганда в изборния ден.
Изборният ден в страната стартира обикновено (СНИМКИ)
Всички изборни секции отвориха в точния момент в столицата, съобщи БГНЕС. В София в столичното 127 СОУ „ Иван Денкоглу “ всички...

" Сега е доста значимо след изборите да не се хвърлят заглавия, имена. Трябва всички смирено да влезем в полемика, тъй като знаем, че идващото държавно управление на България ще бъде съдружно ", сподели още Петков. Той изясни че е значимо да се приказва за две политики, без които не може. " Смяната на основния прокурор и основаване на антикорупционна организация, която този път да спре корупцията в България. Ние ще можем да приказваме умерено с този, който е склонен с тези две политики "

" Със Северна Македония ще имаме работен разговор, в него би трябвало да има освен историци, само че и хора от стопанската система, културата, тъй като не е обикновено да се лети от София до Скопие през Виена, да нямаме влакова връзка, българският бизнес да продава по-лесно в Австралия, в сравнение с там. Едни добросъседски връзки биха дали опцията да има доста повече благоденствие и в двете страни. Но имаме и български интерес, който да запазим. Трябва да има работни групи, които на всеки 6 месеца да споделят по нещо, а на всеки месец - доклад на напредъка, който са създали ", сподели още Кирил Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР