Един от лидерите на националния ни отбор по волейбол Теодор

...
Един от лидерите на националния ни отбор по волейбол Теодор
Коментари Харесай

Салпаров: Двете победи ще ни вдъхнат допълнителна увереност за мачовете в София


Един от водачите на националния ни тим по волейбол Теодор Салпаров съобщи, че е останал удовлетворен от представянето на „ лъвовете “ в първия шампионат от Лигата на нациите, съобщи кореспондент на БГНЕС. Националите се прибраха през днешния ден от китайския град Нинбо, където победиха Китай и Аржентина и изгубиха от Съединени американски щати.

„ Очаквахме, че можем да победим Китай и Аржентина, а също по този начин се надявахме да вземем освен това против американците, защото знаехме, че те няма да са с главните си играчи. Като цяло съм удовлетворен от двете ни победи. Това ни дава в допълнение самочувствие и убеденост преди началото на домашния ни шампионат, където ще е ужасно в случай че реализираме още две победи, съобщи либерото, който не пропусна да отличи представянето на целия ни състав.

Всички в тима би трябвало да си оказваме помощ, защото волейболът е групов спорт. Всеки би трябвало да дава максимума от себе си, тъй като, когато играеш в цикъл от три дни е доста мъчно да се играе със единствено шест индивида. Ротирането на състава е процедура, която ползват всички тимове. Радващото за нас е, че всички, които взеха присъединяване в този шампионат играха на доста високо равнище и резонно успяхме да победим Китай и Аржентина, а имахме и своите шансове против Съединени американски щати, добави още той.

Относно идния шампионат в Арена Армеец в края на седмицата, Салпаров съобщи: „ Винаги сме били реалисти. В София ще опитаме да вземем сигурно победа против Австралия, а против другите два тима ще се борим. Побеждаваме ли сме както Русия, по този начин и Сърбия, само че би трябвало да отбележим, че действително сега те са по-добри от нас “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР