Един от капитаните в Манчестър Сити Илкай Гюндоган поздрави Байерн

...
Един от капитаните в Манчестър Сити Илкай Гюндоган поздрави Байерн
Коментари Харесай

Гюндоган: Тухел може да направи от Байерн един от най-добрите отбори в Европа

Един от капитаните в Манчестър Сити Илкай Гюндоган поздрави Байерн (Мюнхен) с назначението на Томас Тухел за старши треньор и завяи, че има вяра по какъв начин баварците могат да се върнат на върха в Европа точно с него.

" За мене Томас Тухел е един от най-хубавите треньори в света. Знам по какъв начин работи тактически и постоянно обръща внимание на дребните неща ", сподели Гюндоган в изявление за Скай Спортс.

Двамата работеха дружно в Борусия (Дортмунд) през 2015/16 и запитан за този интервал, Гюндоган си спомня: " Беше невероятна година. Всичко беше просто прелестно ".

Тухел пое работата в Мюнхен през март, откакто Юлиан Нагелсман изненадващо беше уволнен. Но откогато се захвана с работата, резултатите при Тухел са напряко притеснителни - освен, че има две победи в седем мача, само че отпадна по най-бързия метод в шампионата за Купата на Германия и в Шампионската лига.

Що се отнася до борбата за купата в Бундеслигата сред някогашния му клуб Дортмунд и Байерн, Гюндоган счита, че още нищо не е решено. Дортмунд води с една точка преднина пред баварците.

" Миналото ни демонстрира, че Байерн има сили във всеки един миг да вземе купата. За един безпристрастен фен е доста, доста вълнуващо и красиво какво се случва в Бундеслигата сега. Не бих се наел с прогноза, само че може би една концепция преимуществото е за баварците ", счита полузащитникът на Манчестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР