Един от кандидатите за поста президент на БФС на отминалия

...
Един от кандидатите за поста президент на БФС на отминалия
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Сега Дражев ще пише жалби до патриарх Неофит

Един от претендентите за поста президент на БФС на отминалия в петък конгрес Ивайло Дражев е ходил в нощта преди събранието и е пъхал под вратите на делегатите в хотела листовки, които вероятно да трансформират мнението им по време на гласуването. Това съобщи президентът на Славия и член на изпълнителния комитет на централата Венцеслав Стефанов, който през днешния ден гостува в настоящо студио Дерби.

" Моите почетения към Ивайло Дражев - има обучение, образован човек е. Но това, което е в свидетелството му за съдимост... Пише " по несъобразителност ". Когато се качиш пийнал да караш, не може да е несъобразителност. Сега ще написа тъжби несъмнено и до патриарх Неофит. Но това демонстрира единствено какъв брой сме неприятни българите. На неговото място в никакъв случай не бих се кандидатирал за този пост. Имаш качества, само че няма хора, които да ти гласоподават доверие, значи не си за там.

Ако желае да помогне на футбола, има толкоз закъсали клубове. Ето, аз и моите сътрудници толкоз години си даваме парите. Ако искаш да помагаш, никой няма да те спре. Ако имаш положителни планове, никой не те стопира, можеш да го направиш. Защото хората си дават личните пари. А не да застанеш под цицката и да почнеш да цицаш. За да вземеш в този живот, първо би трябвало да дадеш. При нас в Славия, в случай че някой пристигна и изиска да надгради, ще вземе клубът чист.

Сигурно Ивайло Дражев не е неприятен човек, само че се крие по нощите и върви да пуска листовки под вратите. Няма по какъв начин обаче да му се гласоподава доверие. Излиза на трибуната и споделя, че ще прави Боби международник. Той ли ще стане служащ на Дражев? Борислав Михайлов, който има толкоз достижения и престиж в Европа и по света ", показа Венци Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР