Един от известните герои на родния ъндърграунд Йосиф Йосифов-Йоско (Сливенския)

...
Един от известните герои на родния ъндърграунд Йосиф Йосифов-Йоско (Сливенския)
Коментари Харесай

Скандално бандитът Йоско от Сливен напуска затвора 4 месеца предсрочно

Един от известните герои на родния ъндърграунд Йосиф Йосифов-Йоско (Сливенския) ще напусне пандиза 4 месеца предварително. Това реши на първа инстанция през днешния ден арбитър Александра Йорданова от Софийски градски съд. Присъдата на Йоско е 6 години затвор за породена от него двойна гибел на пътя след приложимост на алкохол през 2011 година Остава му да доизлежи 4 месеца.

Изискванията на закона са изпълнени – остатъкът от присъдата е дребен, има доказателства, че задачата на наказването е реализирана и той се е „ поправил “, реши Софийски градски съд. И се аргументира – налице е трайно положително държание, награди, участия в спектакли.

Целите на наказването към момента не са реализирани в цялостен размер, в това число наказаният не е изпълнявал програмата за придобиване на междуличностни умения, толериране на другите и понижаване на експанзията – това пък показала прокуратура в гръмотевичен митинг до Софийския апелативен съд.

Какво ще реши втората и последна в тази ситуация инстанция следва да забележим.

Притеснителното е друго – макар медийната „ популярност “ на Йосифов, това е единствената присъда против него. „ Свързван е с разпространяване на опиати, нелегално оръжие и застъпничество над търговията с плът в Централна и Западна Европа, само че през годините следствията не са достигали до сериозен резултат “,

И още: „ Йоско е забъркван и в политически кавги – деятели в БСП-Сливен в нелегално записани телефонни диалози го сочат за човек, който може да повлияе на локалния избор, а преди време се твърдеше, че Цветан Цветанов е желал медиен чадър над него поради заслуги към ГЕРБ “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР