Един от известните фенове на Спартак Варна Тодор Стойков заяви

...
Един от известните фенове на Спартак Варна Тодор Стойков заяви
Коментари Харесай

Тодор Стойков: Тази среща бе ново начало за Спартак Варна

Един от известните почитатели на Спартак Варна Тодор Стойков съобщи пред Спортно шоу Гонг по Дарик радио, че се усеща задоволен от срещата, която бе извършена по-рано при премиера Бойко Борисов. На нея бе разискван въпросът със стадиона на „ соконите “, а баскетболната легенда съобщи, че е уверен, че с тази колекция е сложено ново начало на варненския отбор.

Стойков добави, че се надява почитателите да могат да отбележат стогодишния празник на отбора си, по сходен метод, като ентусиастите на Левски през 2014-а.

„ Цял живот съм бил последовател на този тим, не съм го крил въпреки всичко съм от Варна. Удовлетворяваме случилото се на срещата през днешния ден. Мога единствено да благодаря на почитателите, на спортния министър на кмета на Варна, на премиера Бойко Борисов. Вече близо 12 години нашият стадион е цялостна съсипия. Надявам се стадионът да е върнат на общината и да се даде на тима “, стартира Тодор Стойкоч.

„ Нашият тим играе във В група. Мисля, че това е първата крачка и се надявам да създадем 100-годишнина като тази на Левски. Това е клуб с огромни обичаи, хубаво е Варна да има два тимове. Дано след две три години да коментирате мач на Левски със Спартак. Може би с помощта на публицистите и всички, които реагираха на тази идея, се стигна до тази среща през днешния ден и се даде едно ново начало. Мисля, че бяхме откровени и чисти. Много сме се борили в годините, само че към този момент чашата преля и стана нетърпимо и хората схванаха, че не може да по този начин се действа с един тим. Убеден съм, че нещата ще се решат бързо и футболният клуб ще тръгне нагоре “, продължи Стойков.

„ Аз нямам информация за Георги Домусчиев да има интерес към отбора, само че знам, че има подготвени хора да оказват помощ. Спартак в никакъв случай не е бил спътник на никой и няма да бъде. Има фенска маса. Тя се събира и ще го покажем на 100-годишнината “.

„ Може би на мен ми се желае да сме спокойни, само че постоянно ще има едно на разум. Убеден съм, че след през днешния ден ще стартира новото начало на Спартак. Много е елементарно да си почитател на тим, който е първи в А група, постоянно съм бил почитател на Спартак и не съм го крил, ние имаме вяра, и каквото и да се случи, ние сме почитатели на този тим и от през днешния ден единствено хубави неща чакат нашия тим “.

„ Разликата е, че във футбола има пари, а в баскетбола няма толкоз. Ако го няма Лукойл, баскетболът ще стане като хандбала. Лукойл тегли баскетбола напред, ние се опитваме да оказваме помощ на баскетбола. Има тимове, които ни побеждават. Левски има нужните упоритости след връщането на Тити Папазов. Баскетболът го има, малко са нещата, които останаха. Ние би трябвало да се борим децата ни да са в залите и стадионите “, приключи Тодор Стойков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР