Един от големите шампиони в голфа - Анхел Кабрера беше

...
Един от големите шампиони в голфа - Анхел Кабрера беше
Коментари Харесай

Арестуваха голям шампион, опитал да прегази жена си!

Един от огромните първенци в голфа - Анхел Кабрера беше задържан в Бразилия и следва да бъде екстрадиран в Аржентина. Той е арестуван по обвиняване, че е опитал съзнателно да прегази с кола личната си брачна половинка Сесилия Торес Маня. През 2007 година Анхел Кабрера бе определен за състезател №1 на Аржентина, изпреварвайки състезателя по ръгби Хуан Мартин Ернандес и звездата на Барселона Лионел Меси.

Инцидентът с присъединяване на 51-годишния голфър се е случил през 2016 година Обвиненията против него включват нахлуване, кражба и неуважение на разпорежданията на управляващите.

От началото на годината Кабрера беше търсен с червен бюлетин на Интерпол. През август 2020 година аржентинецът беше разгласен за дезертьор от правораздаването, откакто не се яви на съвещанието по делото, заведено от някогашната му брачна половинка.

Преди седмици Сесилия Торес Маня изясни пред медиите, че през 2016 година той се опитал да я прегази със личната си кола, нанесъл ѝ няколко удара по лицето и отправил закани за спомагателна разпра.

Тя не е единствената някогашна брачна половинка на голфъра, която свидетелства за физическо принуждение от негова страна. Друга от дамите му – Силвия Ривадеро, също е свидетелствала, че той постоянно ѝ е посягал физически и заканите са били единствено най-леката форма на тормоз от негова страна. Показания в същата посока е дала и бившето гадже на голфъра Микаела Ескудеро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР