Един от емблематичните фенове на Левски - Петър Димитров, държа

...
Един от емблематичните фенове на Левски - Петър Димитров, държа
Коментари Харесай

Петър Димитров: Много левскари не са щастливи

Един от емблематичните почитатели на Левски - Петър Димитров, държа обичайна си тирада на Могилката, която бе във връзка 109-ата година от основаването на столичния гранд. Запалянкото обаче не пропусна да спомене и за актуалните проблеми в клуба.

Ето какво сподели той:

" На днешния празник чувствам, че доста хора не са щастливи, както бяхме предходната година и Сектор Б е с обърнати флагове, желая да се обърна към мажоритарния притежател на Левски. Ще употребявам откъс и ще върна времето 3 години.

Той сподели: " Аз желая да стана преносител на акциите. С мен ще са притежатели митове и почитатели на Левски. Акциите не са оръжие, а средство. Поклон пред всички почитатели, които избавиха Левски ". На 24 май имах достойнството тук да кажа, че първи път след 9 септември споделих, сме си избрали предводителя. Година и 3 месеца по-късно, в средата на август Левски беше в орбитата на изпадащите тимове.

Феновете му показаха верни ход - да предложения разказвача на приказки. На 1 септември разказвачът сподели, че дава обещание работа, почтеност, бистрота и че Левски ще бъде горделив. На 8 април, тази година, доста хора бяха очевидци... ", това говореше по мегафон ток, когато бе пресечен от викания за " сините ", а по-късно футболисти, ръководители и деца от школата на клуба започнаха да сервират венци и цветя.
 Тодор Батков: Условен лиценз значи лиценз!
Тодор Батков: Условен лиценз значи лиценз!

" Но ще се следи обстановката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР