Един от двамата най-опитни футболисти в състава на Черна гора

...
Един от двамата най-опитни футболисти в състава на Черна гора
Коментари Харесай

Йоветич: Сърбия е фаворит в групата, ние и България ще се борим за второто място

Един от двамата най-опитни футболисти в състава на Черна гора Стеван Йоветич приказва пред медиите преди утрешната среща. Йоветич е играл във всички мачове досега сред двете страни. Сега обстановката обаче е изцяло друга.

" Добре познавам българския футбол. Не се изправяме за първи път против вашия народен тим. Имам положително мнение, защото имате нов селекционер и млади играчи. Кърстаич е добър треньор, който дава нова сила на тима. Групата ни е сложна, само че всеки тим има качества, стартира Йоветич, който носи екипа на немския Херта.

Попитан дали Сърбия е любимец в групата, а Унгария главен кандидат за второто място, той сподели: " Сърбия е любимец, тъй като има освен това от останалите. Може би една концепция по-добър състав. Няма атрактивни имена, само че групата е тежка и сложна, съгласно мене. Смятам, че ние и България ще се борим за второто място ".

След това въпросът беше дали може да издържи два мача с по 90 минути всеки, защото в понеделник черногорците посрещат Сърбия.

" Чувствам се добре и ще решим със селекционера по какъв метод да бъда употребен в идващите мачове. Не желая да въвеждам в допълнение напрежение в себе си, мислейки си, че това може да е последният ми късмет да играя на огромно състезание с Черна гора ", приключи Йоветич.
 Марушич се закани на България: Точката в Разград не е алтернатива, отиваме за победа
Марушич се закани на България: Точката в Разград не е алтернатива, отиваме за победа

България и Черна гора откриват акцията в група G на Европейските квалификации утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР