Един от директорите на предстоящия съперник на Лудогорец в Шампионската

...
Един от директорите на предстоящия съперник на Лудогорец в Шампионската
Коментари Харесай

Директор на Мидтиланд: Сами сме си виновни, че гостуваме на Лудогорец

Един от шефовете на идния противник на Лудогорец в Шампионската лига - Мидтиланд, Клаус Стайнлайн, разгласи, че датският отличник самичък си е Виновен, че е изтеглил тежък чоп за този кръг.

Според него само от футболистите зависи да генерират по-сериозен точков актив в евротурнирите и да имат по-леки противници по пътя си към груповите етапи.

Директорът на датчаните уточни, че даже да се стигне до премахване на българите, то клубът още веднъж ще е непоставен и в другите кръгове.

" В последните години не бяхме задоволително положителни в Европа, с цел да вземем нужните точки. Сега би трябвало да се съобразим с това. Приключенията на Копенхаген от нашата страна и Розенборг от Норвегия са показателни какъв брой добре са с коефициента те ", обясни Стайнлайн.

" Друг е въпросът, че е значимо да ни стане табиет да играем в евротурнирите. Сега ние сме с тежък чоп и гостуваме на Лудогорец, тъй като пропиляхме много шансове в предходни години. Целта ни през този сезон е да създадем сериозен пробив. И това ще е добре освен за в този момент - игрово и финансово, само че и за идната година. Защото тогава се допуска да ни е по-леко ", добави шефът.

Вчера стана дефинитивно ясно, че Мидтиланд ще дойде в Разград без звездата си Евандер. Бразилският халф получи травма на старта на подготовката. Той не бе картотекиран в УЕФА за конфликта.

В листата на датския първенец е родният национал Божидар Краев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР