Един мъж е арестуван по подозрение в убийство след изчезването

...
Един мъж е арестуван по подозрение в убийство след изчезването
Коментари Харесай

Българин изчезна в Англия! Полицията: Убит е

Един мъж е задържан по съмнение в ликвидиране след изгубването на българин. 27-годшният Валентин Качанов е бил забелязан за финален път на 8 февруари в комерсиалния център Лейксайд в Есекс и по-късно същия ден е приказвал за последно със фамилията си в България, заяви Би Би Си (BBC).

Полицията в Есекс съобщи, че тя остава непредубедена и без предубеждения, само че по отношение на изгубването на българина е почнала следствие за ликвидиране.

Полицейски контрольор от Есекс Мартин Пасмур сподели, че за Качанов, който е живял в Западен Търок, не е било всекидневно да не се свързва със фамилията си за толкоз дълъг интервал от време.

“Ние продължаваме да се опитваме да изградим картина на събитията и да разкрием аргументите за неговото изгубване и организираме обширни изследвания, които да ни оказват помощ да разберем какво се е случило с него ”, сподели контрольор Пасмур. “Ние и неговото семейство сме извънредно обезпокоени и продължаваме да молим всеки, който има информация, да се свърже с нас, защото и най-малката информация може да бъде от жизненоважно значение ”. прикани полицейският контрольор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР