Един италиански турист е убит, а седем други туристи са

...
Един италиански турист е убит, а седем други туристи са
Коментари Харесай

Италиански турист бе убит, седем други са ранени при терористична атака в Тел Авив

Един италиански екскурзиант е погубен, а седем други туристи са ранени при терористичната офанзива в Тел Авив, оповестиха полицията и медици, представени от ДПА.Източник от израелските служби за сигурност заяви, че нападателят е израелски арабин от град Кафр Касем. Мъжът е направил нападението с автомобил, врязал се нощес в група пешеходци на крайбрежна алея в централната част на Тел Авив, оповестиха израелските управляващи.

Италианският външен министър Антонио Таяни удостовери в Туитър, че убитият е италиански екскурзиант.

Полицейски чиновник, който се намирал наоколо, е пристигнал на мястото и видял преобърнал се автомобил. Полицаят " обезвредил " водача, когато той се опитал да извади револвер, споделиха от полицията.

Това беше втора офанзива с жертви за същия ден, откакто две сестри израелки бяха убити на окупирания Западен бряг, когато по колата им била открита пукотевица.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху разпореди полицията " да активизира всички аварийни подразделения на граничната полиция и подреди на Силите за защита (Цахал) да активизират спомагателни запаси за оправянето с терористичните офанзиви ", оповестиха от канцеларията му.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР