Един човек загина, а четирима са тежко ранени след челен

...
Един човек загина, а четирима са тежко ранени след челен
Коментари Харесай

Ужасяваща катастрофа в Испания - два влака се сблъскаха челно

Един човек почина, а четирима са тежко ранени след преден удар нощес на два районни пътнически влака в Североизточна Испания, на към 50 км от Барселона, съобщи Франс прес, като се базира на железопътната компания и на управляващите.
Жертвата е 26-годишната машинистка на единия от влаковете, оповестиха в Туитър службите за незабавна помощ. По данни, публикувани от районното държавно управление късно нощес, четирима души са в тежко положение, към 100 имат по-леки пострадвания, а 65 души не са потърпевши.
Катастрофата е станала към 18,30 ч. сред каталунските градове Сант Висенс де Кастелет и Манреса. Единият от влаковете пътувал за Барселона, а другият - за Манреса, когато се оказали на една и съща линия.
Започнало е следствие, с цел да се откри дали злополуката е станала заради проблем в системата за сигнализация или в тази за надзор на местоположението и придвижването на влаковете, сподели пред публицисти представител на каталунските управляващи.
През ноември предходната година по същата линия, сред Манреса и Барселона, имаше различен сходен случай: трен дерайлира вследствие на срутване на земни маси. Един човек почина, а 49 бяха ранени, напомня AFP.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР